Wednesday, 12 June 2013

BEDAK TANAKA NORA DANISH......MELETO0PSSS !!!

FENOMENA BARU YG MENGGEGARKAN......

TARAAAAAAA.. RAHSIA KECANTIKAN KULIT NORA DANISH KINI TERBONGKAR.. ND DAN KELUARGANYA MENGAMALKAN BEDAK TANAKA DARI MYANMAR.. SO SAPA2 NAK KULIT PUTIH GEBUS MCM NORA DANISH JOM PM SIS YA.. 

SEBOTOL RM 40 FREE POSTAGE  

STOK SAMPAI MINGGU DEPAN.. STOK TAK BYK YA DEARRR.. SAPA CPT DIA DAPAT..

JOM GRABBB UOLSSS!!

Bedak Sejuk Tanaka diperbuat daripada kayu tanaka yg sangat berkesan untuk:

- Kecutkan jerawat
- Haluskan kulit
- Cerahkan kulit
- Hilangkan jeragat
- Lembutkan kulit
- Menyejukkan dan mengurangkan minyak di kulit muka
- Pelindung cahaya matahari
- Selesaikan masalah kulit bukan sahaja di muka tapi boleh digunakan satu badan
- Boleh dijadikan sebagai bedak sejuk dan foundation

Bedak ni bau lemon..sejuk je rase bile pakai..kalo cuci muka rase licin je pastu..daki2 pun blh tanggal time kita gosok nk cuci muka..mmg best!! Boleh pakai waktu siang sebagai foundation atau waktu malam sebagai bedak sejuk.

Cara Guna:
Untuk jadikan sebagai foundation cuma sapukan bedak tate rata2 ke muka guna tangan atau span muka.
Untuk jadikan sebagai bedak sejuk cuma basahkan tangan atau campurkan bedak tate dgn ari dan sapu kan ke muka. Lps 30 min boleh cuci atau nk pakai sepanjang mlm pun blh...blh cakap2 time sapu..muka x kedut mcm pakai masker..

Boleh digunakan untuk semua jenis kulit berjerawat, sensitif, normal dan sebagainya. Sesuai untuk lelaki dan wanita...dewasa dan kanak-kanak.







Ini adalah TANAKA original dari MYANMAR tu..dan ini juga adalah TATE by D.E.A tu..Nora Danish just rebrand this 1 melalui company familynya!!

dan ini adalah 100% sama..Jangan keliru ya..TATE betul nama n produk yang sama...ND buat labeling atas nama dia sahaja....yg asal/originalnya mmg amek dr myanmar.

Harap anda memahami..tq:)





No comments:

Post a Comment