Thursday, 2 May 2013

LOTION PENCERAH HEBAT...

CATHY L-GLUTATHIONE   SMS@WHATSAPP 0129578326

Photo: Cathy L-Glutathione Magic Cream dengan SPF130 PA + + diformulasi untuk mencapai kulit yang cerah sempurna dgn segera.

Ekstrak kepekatan L-Glutathione adalah 30% lebih daripada produk pemutihan biasa menjadikan Cathy Magic Cream sehingga 5 kali ganda lebih bagus keupayaan untuk mengecilkan pori-pori seterusnya menghasilkan kulit yang lebih cerah, gebu, anjal dan berseri-seri.

Permukaan kulit akan menjadi “rosy pink” dan jelas cerah dari biasa boleh dilihat sebagai aura pencerahan kulit anda. Ia mengandungi unsur-unsur pemutih dari SUSU dan Vitamin C. Kesan pencerahan semula jadi, dan keputihan maksimum di samping melindungi dan menjaga kulit anda dari matahari. Kulit tampil lebih sihat dan segar sepanjang masa. 

Cathy L-Glutathione Magic Cream sesuai untuk semua jenis kulit dan dalam apa juga keadaan. Wangian yang lembut dan semula jadi akan membuat anda berasa selesa, tidak melekit dan meningkatkan keyakinan diri apabila anda menggunakannya. 

Memberikan kesan pemutihan segera, dan penggunaan yang berterusan adalah digalakkan sehingga mendapat kesan yang anda ingini

Natural plant extracts, no animal derivates - Halal
Formulated in Korea

Cara Menggunakannya :
Sapu & ratakan Cathy Magic Cream di bahagian muka & badan selepas mandi (selepas kering)....Sapu di bahagian muka & badan agar dapat melindungi kulit dari sinaran matahari & ianya dapat menghilangkan kedutan... Tak perlu di bilas.
Juga sesuai bagi menghilangkan jeragat, jerawat, black / white head.


Harga : RM45 (free postage dan free Shiseido Black Mask)

CARA MEMBELI :

1) Buat bayaran ke salah satu akaun di bawah:
CIMB : 12680000523108 ( NZAS ENTERPRISE)
MAYBANK : 164810014944 (SUHASRI ISMAIL)
BANK ISLAM : 03054020097273 (SUHASRI ISMAIL)
PUBLIC BANK : 4509264407 (SUHASRI ISMAIL)

2) Selepas buat pembayaran, hantarkan butiran berikut melalui PM, atau SMS ke 019-3349471
- Nama
- Alamat
- No. tel
- Produk dan kuantiti
- Bank yang digunakan, masa pembayaran dan jumlah pembayaran.

Atau boleh isikan Order Form di link ni: ini:https://www.facebook.com/abh2u/app_190322544333196


SEKIRANYA ADA PERTANYAAN, BOLEH PM ATAU SMS/WHATSAPP 019-3349471 ATAU EMAIL KAMI DI nzasenterprise@gmail.com

Cathy L-Glutathione Magic Cream dengan SPF130 PA + + diformulasi untuk mencapai kulit yang cerah sempurna dgn segera.

Ekstrak kepekatan L-Glutathione adalah 30% lebih daripada produk pemutihan biasa menjadikan Cathy Magic Cream sehingga 5 kali ganda lebih bagus keupayaan untuk mengecilkan pori-pori seterusnya menghasilkan kulit yang lebih cerah, gebu, anjal dan berseri-seri.

Permukaan kulit akan menjadi “rosy pink” dan jelas cerah dari biasa boleh dilihat sebagai aura pencerahan kulit anda. Ia mengandungi unsur-unsur pemutih dari SUSU dan Vitamin C. Kesan pencerahan semula jadi, dan keputihan maksimum di samping melindungi dan menjaga kulit anda dari matahari. Kulit tampil lebih sihat dan segar sepanjang masa.

Cathy L-Glutathione Magic Cream sesuai untuk semua jenis kulit dan dalam apa juga keadaan. Wangian yang lembut dan semula jadi akan membuat anda berasa selesa, tidak melekit dan meningkatkan keyakinan diri apabila anda menggunakannya.

Memberikan kesan pemutihan segera, dan penggunaan yang berterusan adalah digalakkan sehingga mendapat kesan yang anda ingini

Natural plant extracts, no animal derivates - Halal
Formulated in Korea

Cara Menggunakannya :
Sapu & ratakan Cathy Magic Cream di bahagian muka & badan selepas mandi (selepas kering)....Sapu di bahagian muka & badan agar dapat melindungi kulit dari sinaran matahari & ianya dapat menghilangkan kedutan... Tak perlu di bilas.
Juga sesuai bagi menghilangkan jeragat, jerawat, black / white head.


Harga : RM45 (free postage )


Kpd bakal pengantin, mmg digalakkan pakai cream ni sbb mak andam nnt mekap kt muka je. So tak lawa la kalau muka putih, tangan gelap kan? Tambah2 nnt dlm gambar.. hehe, So jgn risau lagi, ini la solution yg TERBAIKK. Confirm puas hati punya. Jom cuba skrg ! :)

Boleh dipakai di badan dan muka utk dijadikan sbg foundation/ sunblock. Sangat tahan lama, kalau berpeluh pun x hilang.
Kulit mantain cerah. Best kan?

Photo: Khas untuk wanita tropika dengan kandungan L-Gluthathione 5 kali lebih tinggi khusus untuk mencerahkan dan melindungi kulit dengan SPF 130 pa++ antara tertinggi dipasaran malah ia dapat menjadikan kulit lebih lembut & licin !

Fungsi :
♥ Menyembunyikan Jeragat & Lingkaran Gelap yg tak sekata.
♥ Kesan pencerahan dpt dilihan dlm masa yang sangat singat coz kandungan L-Glthatione pekatan tinggi dan mudah diserap.
♥ Cathy magic Cream memberi kesan wangian berpanjangan untuk pemakainya.
♥ Tak mengelupaskan kulit.

Apabila anda bersiap untuk keluar dan mengkehendaki kulit yang cerah berseri-seri dengan kadar segera, produk ini adalah pilihan terbaik. Cathy L-Glutathione Magic Cream dengan SPF130 PA + + diformulasi untuk mencapai kulit yang sempurna pada harga yang amat berpatutan.


Photo: FREE SHISEIDO BLACK MASK dengan setiap pembelian 
♥ Cathy L-Glutathione Magic Cream ♥

Kpd bakal pengantin, mmg digalakkan pakai cream ni sbb mak andam nnt mekap kt muka je. So tak lawa la kalau muka putih, tangan gelap kan? Tambah2 nnt dlm gambar.. hehe, So jgn risau lagi, ini la solution yg TERBAIKK. Confirm puas hati punya. Jom cuba skrg ! :)

Boleh dipakai di badan dan muka utk dijadikan sbg foundation/ sunblock. Sangat tahan lama, kalau berpeluh pun x hilang. 
Kulit mantain cerah. Best kan?

HARGA : RM45 SAHAJA (free Shiseido Back Mask)

Kandungan : 138ml (tahan 2-3 bulan)

Fungsi :
♥ Menyembunyikan Jeragat & Lingkaran Gelap yg tak sekata.
♥ Kesan pencerahan dpt dilihan dlm masa yang sangat singat coz kandungan L-Glthatione pekatan tinggi dan mudah diserap.
♥ Cathy magic Cream memberi kesan wangian berpanjangan untuk pemakainya.
♥ Tak mengelupaskan kulit.


Cara Menggunakannya :
Sapu & ratakan Cathy Magic Cream di bahagian muka & badan selepas mandi (selepas kering)....Sapu di bahagian muka & badan agar dapat melindungi kulit dari sinaran matahari & ianya dapat menghilangkan kedutan....Tak perlu di bilas...


1 comment:

  1. Salam . Produk ni betul - betul berkesan ye ? Berapa hari kita boleh nampak perubahan nye ? :)

    ReplyDelete